O le lalolagi o le a faʻaauau pea ona oʻo i le maualuga o le vevela i le 2022, ma faʻatupuina ni luʻitau ogaoga i tagata

O le lalolagi o le a faʻaauau pea ona oʻo i le maualuga o le vevela i le 2022, ma faʻatupuina ni luʻitau ogaoga i tagata
O le 2022 o se tausaga e le masani ai le vevela, ma o nisi atunuu e sili atu i le 50 tikeri Celsius.
O le afi o le vaomatua i Chongqing, Saina, na silia ma le 10 aso na tape ai.
I Europa, na fa'amauina fo'i e le Malo Tele le vevela o le vevela i luga atu o le 40 tikeri Celsius, ma o atunu'u uma o Europa na o'o i fa'amaumauga maualuga o le vevela.
O atunuu Aferika e mago ma e leai se vai i soo se mea.Ua lamatia le ola o le tagata.
O loʻo faʻatupulaʻia le vevela, vevela o le lalolagi, faʻavavevave le vevela nai lo se isi lava taimi muamua;I le taimi lava e tasi, o le aʻafiaga o le vevela o le tau i itu uma o le siʻosiʻomaga o le lalolagi ua faʻateleina le taua, ma o faʻatoʻaga ma lafumanu o le a feagai ma luitau.
O suiga o le tau e talafeagai mo tagata uma o loʻo nonofo i luga o le paneta.O le mea lea, o le auala e faia ai taumafaiga e puipuia le siosiomaga i le tulaga o se tau le masani ai e taua tele ma e le mafai ona faʻatali, e tatau ona faʻaauau.
A o ta'oto i lalo vaomatua, e mitiia e laau le carbon dioxide ma tu'u mai ai le okesene.E sili atu i le 80 pasene o le lalolagi o le sami, ma o le fanua o loʻo totoe, togavao, ua faʻaitiiti ma laiti.Fa'atupula'ia le ogaoga ona o le fa'aleagaina e tagata.
O le tuuto atu i le atinaʻeina gafataulimaina o le faʻaaogaina o fafie, na talosaga ai Liuzhou Yiweisi e auai i le FSC i le 2022,
O le FSC O SE faiga faʻatonutonu lelei i le lalolagi atoa e puipuia ai le faʻaleagaina o punaoa faanatura, ma o le auai o Yiweisi o le a matua tausisi i mataupu o le puleaina o vaomatua e tausia ma faʻaleleia le tamaoaiga o le tamaoaiga ma le puipuiga o le siosiomaga.
O le Yiweisi Corporation e fa'amaonia aia tatau faaletulafono ma aiaiga o le fa'afaigaluegaina o tagata faigaluega.
Tatou galulue faatasi e puipui le siosiomaga, o le lalolagi e na o le pau lea o lo tatou aiga.
Ia faaleleia atili le tau 2023, ia sili atu lo tatou olaga.
鞋撑图片1000_0037_微信图片_20220822155311

鞋撑图片1000_0012_微信图片_20220822155456


Taimi meli: Sep-06-2022